Accountants- en administratiekantoren

Meer dan 75 accountants en administrateurs in Nederland hebben de weg naar ons en onze dienstverlening gevonden. Samen hebben zij meer dan 1000 klanten bij ons ondergebracht en profiteert deze groep van onze eenvoudige en online diensten.

We zijn er voor ieder accountants- en administratiekantoor dat de salarisadministratie wil uitbesteden aan een betrouwbare partner. De werkwijze is hier niet anders dan voor iedere andere klant: de klant logt in in de eigen bedrijfsomgeving binnen onze salarissoftware.

 

Ook de koppeling met HR Dashboard geldt voor accountants en administrateurs. Met de integratie tussen salarisadministratie en personeelsgegevens ontstaat een extra toegevoegde waarde voor uw klant. U bundelt immers alle relevante personeels- en loongegevens en maakt ze met één druk op de knop inzichtelijk. Altijd en overal.

 

Niet volledig uitbesteden? Dan is er ons salarisprogramma Proflon: zo bent u verzekerd van onze expertise, maar voert u de loonadministratie zelf.

 

Co-branding voor accountants en administrateurs

Indien gewenst, kan de customer portal voor accountants en administratiekantoren geheel in de eigen huisstijl omgezet worden. Met deze vorm van co-branding komen we graag tegemoet aan de wensen van onze klant, de accountant.

All-inclusive

U betaalt bij ons één vaste prijs per salarisstrook. Ongeacht het aantal cao-wijzigingen, mutaties of variabelen: het tarief voor onze salarisservice blijft gelijk

Hou ook tijd over voor dat wat u het liefste doet, ondernemen. Kies voor onze salarisservice. Neem contact met ons op voor meer informatie, een demo of tarieven.

Neem contact met ons op