Bent u WKR moe?

08 mei Bent u WKR moe?

WKR moeHeeft u de nieuwe werkkostenregeling (WKR) al volledig ingepast in uw salarisadministratie? Wacht daar niet mee tot het einde van het jaar. Sorteer voor op een WKR-piek! 

Per 1 januari 2015 werd de vernieuwde WKR ingevoerd. Wij waren benieuwd hoe het met de invoering staat en vroegen een aantal relaties naar hun ervaringen.

Uit een ‘rondje langs de velden’ blijkt dat het momenteel angstvallig stil is rond de WKR. Wij krijgen  nauwelijks telefoontjes binnen met vragen over de nieuwe regeling en als wij het zelf aankaarten tijdens gesprekken met klanten, horen we regelmatig “We zien het wel.” Na onze goed bezochte trainingen en voorlichtingsdagen door Nederland lijkt het er nu op dat velen weer zijn overgegaan tot de orde van de dag. Sterker nog: het lijkt erop dat velen inmiddels WKR-moe zijn.

WKR-piek

Door die WKR-moeheid houden wij ons hart vast voor het einde van het jaar. Want ook al is WKR geen dagtaak: wij raden iedereen aan er nu al goed over na te denken. Daarom deze korte reminder. Wacht niet met het invoeren van de WKR in uw salarisadministratie tot u, bijvoorbeeld, aan het einde van dit jaar kerstpakketten uitgeeft. Mocht u de WKR nog niet geheel, of geheel niet in uw (loon)administratie hebben ingeregeld, weet dan, dat wij u ook daarbij kunnen begeleiden!

Sorteer voor op een WKR-piek! Wellicht iets voor de zomerperiode?

Bron:   www.cbbs.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.