Bereken salaris

09 mrt Bereken salaris

Wilt u snel en overzichtelijk een antwoord op de vraag: bereken een salaris voor mij voor een nieuwe werknemer. Dan is CBBS Salarisservice BV uit Den Haag precies degene die u zoekt!

Wij beschikken over een ruime en gedegen kennis op het gebied van salarisadministraties, wat wij al ruim vijfenveertig jaar voor diverse bedrijven verzorgen. Daarnaast zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen op het gebied van salarissen, onze passie en specialisme ligt dan ook met name op het gebied van de wat bewerkelijke branches en/ of ingewikkelde CAO´s of bedrijfstakregelingen als de schilders-, bouw-, horeca-, en transportbranche. Voor deze en uiteraard de wat overzichtelijkere branches kunnen wij u snel van dienst zijn voor uw vraag over bereken een salaris voor een specifieke werknemer.

Op onze pagina ‘Diensten´ informeren wij u graag nader over waar wij u nog meer mee van dienst kunnen zijn buiten het bereken van een salaris. Indien u nog vragen heeft of wanneer u door ons het door u gevraagde salaris wilt laten berekenen, staan wij graag voor u klaar via: 070 – 33 53 000 of via info@cbbs.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.