Afgelopen weken hebben wij samen met OnderhoudNL meerdere informatiebijeenkomsten door het land en een webinar georganiseerd. Hier zijn veel vragen uit ontstaan en een enorme behoefte aan informatie voor werkgevers en werknemers.

Een samenvatting van de informatie die wij verstrekt hebben, kunt u vinden in de volgende linkjes:

[button size=’small’ style=” text=’Presentatie’ icon=” icon_color=” link=’http://www.cbbs.nl//vakantiefonds.pdf’ target=’_blanc’ color=” hover_color=” border_color=” hover_border_color=” background_color=” hover_background_color=” font_style=’normal’ font_weight=” text_align=’center’ margin=”]

Dit is de presentatie die wij door het land hebben gegeven, met handige informatie als naslagwerk.

[button size=’small’ style=” text=’Webinar’ icon=” icon_color=” link=’https://www.onlineseminar.nl/koninklijkeonderhoudnl/webinar/9a67415d-543f-4236-bf38-64e4d2193f38/beeindiging-vakantiefonds-oorzaak-en-gevolgen-voor-uw-bedrijf/#watch’ target=’_blanc’ color=” hover_color=” border_color=” hover_border_color=” background_color=” hover_background_color=” font_style=’normal’ font_weight=” text_align=’center’ margin=”]

Dit is de webinar die afgelopen week gegeven is door OnderhoudNL (Randy van den Boogaard) en CBBS (Ton van den Berge).

[button size=’small’ style=” text=’Veelgestelde vragen’ icon=” icon_color=” link=’http://cbbs.2check.nl/wp-content/uploads/2016/05/Veelgestelde-vragen-vakantiefonds.pdf’ target=’_blanc’ color=” hover_color=” border_color=” hover_border_color=” background_color=” hover_background_color=” font_style=’normal’ font_weight=” text_align=’center’ margin=”]

Dit is een samenvatting van de veel gestelde vragen die tijdens de informatiebijeenkomsten door het publiek gesteld zijn.

[button size=’small’ style=” text=’Werknemersbrief’ icon=” icon_color=” link=’http://www.cbbs.nl/werknemersbrief’ target=’_blanc’ color=” hover_color=” border_color=” hover_border_color=” background_color=” hover_background_color=” font_style=’normal’ font_weight=” text_align=’center’ margin=”]

Op verzoek van veel werkgevers hebben wij geprobeerd om de maatregelen voor werknemers samen te vatten in een korte en eenvoudige brief. Deze brief wordt bewerkbaar beschikbaar gesteld om uw werknemers te informeren, mocht u hier behoefte aan hebben.

[button size=’small’ style=” text=’Rekenvoorbeeld’ icon=” icon_color=” link=’http://www.cbbs.nl/rekenvoorbeeld.pdf’ target=’_blanc’ color=” hover_color=” border_color=” hover_border_color=” background_color=” hover_background_color=” font_style=’normal’ font_weight=” text_align=’center’ margin=”]

Dit rekenvoorbeeld laat zien wat de verschillen zijn tussen het nettoloon van de oude situatie (met vakantiebon) en de nieuwe situatie (zonder vakantiebon). Dit is een indicatieve berekening waar uiteraard geen rechten aan ontleend kunnen worden, maar die wellicht inzage biedt aan de werkgever/werknemer over de nettoloon impact.

[button size=’small’ style=” text=’Workshop’ icon=” icon_color=” link=’http://www.cbbs.nl//workshop/’ target=’_blanc’ color=” hover_color=” border_color=” hover_border_color=” background_color=” hover_background_color=” font_style=’normal’ font_weight=” text_align=’center’ margin=”]

Wij maken tevens van de gelegenheid gebruik om u uit te nodigen om een van de gratis workshops bij te wonen die wij binnenkort geven om ons HR Systeem in werking te zien. Wij geven deze workshops in samenwerking met Gilde Software. Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende demonstratie bij u op locatie, dan kunt u contact opnemen met Anko Vooijs (070-3353000) of laat hieronder uw contactgegevens achter op de website.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Wij ondersteunen u graag bij vragen en nuttige informatie voor het gebruik van onze service.

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:30 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief