Collectieve zorgverzekering Zilveren Kruis 2018

30 nov Collectieve zorgverzekering Zilveren Kruis 2018

Zoals u wellicht weet, biedt CBBS al jarenlang een collectieve zorgverzekering aan via Zilveren Kruis. Ook in 2018 bieden wij een van de meest aantrekkelijke collectiviteiten binnen Zilveren Kruis aan. De korting op de basisverzekering bedraagt 7,5% en op alle aanvullende verzekeringen is de korting 12,5%.

Door bovenstaande kortingen kunt u al vanaf €98,- per maand een zorgverzekering afsluiten via Zilveren Kruis, vanaf €2,19 per maand een aanvullende verzekering en vanaf €6,34 per maand een aanvullende tandartsverzekering.

Op de website www.zk.nl/cbbs  kunt u alles lezen over de zorgverzekeringen van Zilveren Kruis en een premieberekening maken. Ook de verschillende dekkingen van de aanvullende verzekeringen kunt u hier vergelijken.

U heeft al een zorgverzekering via Zilveren Kruis?

Mocht u al een zorgverzekering via Zilveren Kruis hebben, dan kunt u ook gebruik maken van de collectieve kortingen als u in de persoonlijke portal van Zilveren Kruis aangeeft dat u gebruik wenst te maken van onze collectiviteit.

Indien u nog vragen heeft naar aanleiding van dit artikel, of een van de zorgverzekeringen via Zilveren Kruis, dan kunt u contact opnemen met Anko Vooijs via telefoonnummer 070 – 3353000.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.