Loonservice

09 mrt Loonservice

Vanwege CAO´s en/of bedrijfstakregelingen is de salarisadministratie in bepaalde branches moeilijk en ingewikkeld. Gedacht moet worden aan de Schilders-, Bouw-, Horeca-, en Transportbranche. Gelukkig kunt u terecht bij een ervaren bedrijf in Den Haag dat u de juiste loonservice kan bieden. Dit bedrijf is al meer dan 45 jaar
actief is op het gebied van Salarisverwerking en Emloyee Benefits en zorgt voor snelle en accurate berekeningen.

Bij CBBS Salarisservice BV in Den Haag bent u aan het juiste adres voor loonservice. Onze specialisatie en uitdaging vinden wij in de moeilijke en ingewikkelde CAO’s en/of bedrijfstakregelingen, dan wel de bewerkelijkheid van bepaalde branches. Maar ook waar de salarisadministratie minder ingewikkeld in elkaar zit, is CBBS een uitstekende sparring partner. Wij richten ons op het midden- en kleinbedrijf en inmiddels laten een kleine 2000 bedrijven hun salarisadministratie door CBBS verzorgen.

Bent u geïnteresseerd in de loonservice van CBBS, dan zijn wij u graag van dienst! U kunt met ons contact opnemen per telefoon op het nummer 070 – 335 30 00 of per fax op het nummer 070 – 324 65 45. Wij zijn ook via e-mail bereikbaar op het adres info@cbbs.nl.

Tags:
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.