Loonverwerking

09 mrt Loonverwerking

De loonverwerking kan in sommige branches vrij ingewikkeld zijn. Hierbij kunt u denken aan de Schilders-, Bouw-, Horeca-, en Transportbranche. Dit kan komen door CAO´s en/of bedrijfstakregelingen, dan wel de bewerkelijkheid van de branches. Gelukkig is er een ervaren bedrijf in Den Haag waar u terecht kunt voor uw loonadministratie. Dit bedrijf is al meer dan 45 actief is op het gebied van Salarisverwerking en Emloyee Benefits, zorgt voor snelle en accurate berekeningen en levert toegankelijke informatie op managementniveau.

Bij CBBS Salarisservice BV in Den Haag bent u aan het juiste adres voor loonverwerking. Wij richten ons op salarisadministraties van het midden- en kleinbedrijf. Onze specialisatie en uitdaging vinden wij in de moeilijke en ingewikkelde CAO’s en/of bedrijfstakregelingen, dan wel de bewerkelijkheid van bepaalde branches. Maar ook waar de salarisadministratie minder ingewikkeld in elkaar zit, is CBBS een uitstekende sparring partner. Inmiddels laten een kleine 2000 bedrijven hun salarisadministratie door CBBS verzorgen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag uw loonverwerking door CBBS laten verzorgen, neemt u dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 070 – 335 30 00 of per fax op het nummer 070 – 324 65 45. Wij zijn ook via e-mail bereikbaar op het adres info@cbbs.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.