Loonwijzer

09 mrt Loonwijzer

Een loonwijzer vertelt u alles over uw salaris of loon. Voor vragen over uw salaris of de verzorging van uw salarisadministratie kunt u ook terecht bij een loonbureau in Den Haag. Dit bureau verzorgt de salarisadministraties in branches met moeilijke en ingewikkelde CAO´s en/of bedrijfstakregelingen, zoals de Schilders-, Bouw-, Horeca-, en Transportbranche. Met een ervaring van meer dan 45 jaar op het gebied van salarisadministratie, richt dit bureau zich op het midden- en kleinbedrijf. Inmiddels laten een kleine 2000 bedrijven hun loonadministratie hier verzorgen.

CBBS Salarisservice BV in Den Haag is een loonbureau dat al meer dan 45 jaar actief is op het gebied van Salarisverwerking en Emloyee Benefits. Als een loonwijzer, kunnen wij u alles vertellen over uw salaris. Onze specialisatie en uitdaging vinden wij in de moeilijke en ingewikkelde CAO’s en/of bedrijfstakregelingen, dan wel de bewerkelijkheid van bepaalde branches. Ook waar de loonadministratie minder ingewikkeld in elkaar zit, is CBBS een uitstekende sparring partner. Wij zorgen voor snelle en accurate berekening en leveren toegankelijke informatie op managementniveau.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen als loonbureau of loonwijzer, neemt u dan contact met ons op! Dit kan telefonisch op het nummer 070 – 335 30 00 of per fax op het nummer 070 – 324 65 45. U kunt ons ook een e-mail sturen op het adres info@cbbs.nl.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie