Ondernemer

Onze basis ligt van oudsher bij ambachtelijke bedrijven. Zo besteedt bijvoorbeeld 60% van de schildersbedrijven in Nederland hun salarisadministratie aan ons uit. Maar ook bedienen we ondernemers in de bouw, horeca en de metaal- en transportbranche.

Voor al deze ondernemers leveren wij salarisservice en een daarop aansluitend HR Dashboard. Met deze pakketten heeft u altijd en overal inzicht in de loon- en personeelsadministratie. Ongeacht tijdstip en dag van de week. Vanaf desktop, laptop, tablet en smartphone.

 

Daarnaast ondersteunen we ondernemers daar waar nodig bij het inrichten van een salarisadministratie of bij complexe vraagstukken rondom bijv. de cao. Bovendien ondersteunen wij, als onafhankelijk Raet partner, klant met de implementatie en het gebruik van Youforce en HR-Core.

All-inclusive salarisservice

Voor onze salarisservice betaalt u bij ons één vaste prijs per salarisstrook. Ongeacht het aantal cao-wijzigingen, mutaties of variabelen: het tarief blijft gelijk.

Hou ook tijd over voor dat wat u het liefste doet, ondernemen. Kies voor onze salarisservice. Neem contact met ons op voor meer informatie, een demo of tarieven.

Neem contact met ons op