HR Dashboard

Wilt u een compleet overzicht van uw personeelsgegevens? Maak dan gebruik van onze online tool, HR Dashboard. Volledig te koppelen met onze salarisservice en –software. Met één druk op de knop alle salaris- en personeelsgegevens inzichtelijk, altijd en overal.

HR DASHBOARD

 

HR Dashboard hebben we als aanvulling op onze salarisservice en –software ontwikkeld. Met deze online oplossing kunt u eenvoudig diverse personeelsgegevens bijhouden in een centrale database. Denk hierbij aan arbeidscontracten, diploma’s, vakantie- en verlofaanvragen en verzuimadministratie. Ook andere zaken, zoals verjaardagen en jubilea, kunnen een plekje krijgen in HR Dashboard.

 

U vindt alle functionaliteiten binnen HR Dashboard terug in onze brochure. Ook voor HR Dashboard geldt dat werknemers toegang kunnen krijgen tot hun eigen gegevens.

DOWNLOAD BROCHURE

ONE-STOP-SHOP

 

HR Dashboard werkt uitstekend in combinatie met onze salarisservice of –software, maar kan ook los gebruikt worden. Door de koppeling tussen salaris- en personeelsinformatie worden alle personeelsgegevens, loonstroken, jaaropgaven en stamkaarten automatisch ingelezen.

 

Samen bieden HR Dashboard en onze salarisservice en –software een one-stop-shop voor iedere ondernemer met personeel. En voor ieder accountants- of administratiekantoor wat de salarisadministratie van haar klanten aan ons heeft uitbesteed.

EENVOUDIG EN VOORDELIG

 

HR Dashboard is er al voor bedrijven met 10 werknemers of meer. De oplossing doet volledig online haar werk. Net als onze salarisservice is ook HR Dashboard op 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk.

 

En behalve eenvoudig is HR Dashboard gunstig geprijsd. U betaalt eenmalig opstartkosten en daarna een maandelijks bedrag per werknemer voor onderhoud en hosting. Hoe dat precies werkt, zetten we voor u op een rijtje met een paar praktische rekenvoorbeelden. Zo weet u waar u aan toe bent.

Optimaal en snel inzicht in de personeelsadministratie: dat scheelt! Benieuwd wat HR Dashboard u aan extra werk uit handen kan nemen? Voor meer informatie of een demo: