HR Manager

Heeft u 50 medewerkers of meer in dienst en bent u op zoek naar slimme software voor uw personeelsadministratie? Dan helpen wij u graag verder met ons pakket HR Manager. Als ‘Software as a Service’ of op uw eigen server. Met of zonder koppeling met onze salarissoftware of –service of een ander administratiepakket.

MODULE VERLOF EN VERZUIM

Helpt u bij het registreren van verlof en verloftegoeden. Ook het ziekteverzuim en verloopmelding kunt u hierin vastleggen. Ondersteunt ‘Verlofregeling 2012’.

MODULE PERSONEEL

Registreer eenvoudig relevante gegevens zoals primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, employee benefits en gespreksverslagen. Overzichtelijk en transparant.

EXTRA MODULES

HR Manager is uit te breiden met ‘Employee Self Service’ voor verlofaanvragen, ‘Lease’ voor wagenparkbeheer, ‘Mutaties’ voor het goed- of afkeuren van wijzigingen en ‘Vrije velden’ voor alles wat HR Manager niet afdekt, maar u wel belangrijk vindt.

Altijd toegankelijk en transparant

 

HR Manager bieden we aan als online tool, maar kan ook bij u op uw eigen server gezet worden. In beide gevallen geldt dat u snel aan de slag kunt met het inrichten en bijhouden van uw personeelsadministratie. Wij verzorgen het systeembeheer en de updates, u profiteert van de vele voordelen en heeft een zorg minder.

Met HR Manager heeft u uw personeelsgegevens altijd inzichtelijk. Het pakket is volledig online en op ieder moment van de dag in te zien en aan te passen. Vanaf desktop, laptop en mobiele apparaten. Daarnaast koppelt het, desgewenst, met onze salarisservice of –software.

 

Het kostenplaatje is transparant: u betaalt eenmalig voor de aanschaf van het pakket en daarna maandelijks een bedrag per werknemer, al vanaf €2,10 per maand!

Functionaliteiten

De standaardmodules ‘Personeel’ en ‘Verlof & Verzuim’ bieden een compleet pakket aan functionaliteiten voor een overzichtelijke personeelsadministratie:

  • Verlof boeken en verloftegoeden inzien
  • ATV-verlof bijhouden
  • Per medewerker een afwijkend tegoed invullen
  • Personeelsinformatie registreren zoals NAW-gegevens, identiteitsbewijzen en verjaardagen
  • Registratie van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Vastleggen van employee benefits zoals laptop en telefoon
  • Gespreksverslagen archiveren

EXTRA MODULES

Met de extra optie ‘Employee Self Service’ kunnen werknemers zelf hun verlof digitaal aanvragen. De aanvraag komt bij de leidinggevende terecht die vervolgens goed- of afkeurt.

 

De module ‘Lease’ garandeert vlekkeloos beheer van uw wagenpark. Ook kunt u hiermee leaseauto’s koppelen aan de betreffende medewerker.

Met de module ‘Mutaties’ kunt u wijzigingen door een fiatteur laten goed- of afkeuren waarna de gegevens desgewenst geëxporteerd kunnen worden naar bijvoorbeeld salarissoftware.

 

Wilt u nog andere voor u relevante personeelsgegevens vastleggen die HR Manager niet afdekt? Dan kunt u uitbreiden met de module ‘Vrije velden’.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van HR Manager? Neemt u contact met ons op: wij helpen u graag verder.