Salarisservice

Geen liefhebber van het maken van salarisberekeningen? Besteed dan uw salarisadministratie aan ons uit. Dat doen ruim 2500 andere bedrijven, accountants- en administratiekantoren ook. Zij maken gebruik van onze eenvoudige, online salarisservice en hebben zo geen omkijken meer naar de verloning van hun werknemers.

 

Daarnaast kunt u gebruik maken van onze Raet dienstverlening. Als onafhankelijke partner van Raet ondersteunen wij klanten bij het inrichten en gebruik van Youforce, het Raet salarissysteem, en HR-Core, het HR-managementsysteem van Raet.

EENVOUDIG EN SNEL

Onze salarisservice is eenvoudig en snel. Binnen 24 uur ontvangt u alle relevante output en salarisstroken.

24/7 TOEGANKELIJK

Altijd inzichtelijk: u kunt inloggen ongeacht tijdstip of dag van de week. Via desktop, laptop, tablet én smartphone.

OOK VOOR RAET

Profiteer van onze jarenlange ervaring met de Raet salaris en HR-producten.

Voor accountants- en administratiekantoren

 

Onze salarisservice is er ook voor accountants- en administratiekantoren. Als u wilt, kan de customer portal in uw eigen huisstijl omgezet worden. Zo doet u op efficiënte manier de salarisvoering voor uw klanten en levert u toegevoegde waarde door hen werk uit handen te nemen tegen een aantrekkelijk tarief.

Onze salarisservice koppelt met een aantal (financiële) pakketten en software voor projectadministratie. Zo heeft u snel en makkelijk inzicht in uw complete financiële administratie. Handmatige handelingen en dubbelingen worden geminimaliseerd.   Daarnaast koppelt onze salarisservice naadloos met HR Dashboard: met één druk op de knop een totaaloverzicht van salaris- en personeelsinformatie!

Functionaliteiten

In onze salarisservice is standaard inbegrepen:

 • verwerking binnen 24 uur
 • salarisstroken, loonstaten en journaalposten
 • aangifte loonheffingen en pensioenaangifte
 • jaaropgave werknemers
 • online inzicht in stamgegevens per medewerker
 • helpdesk, zowel telefonisch als per e-mail
 • automatische koppeling loonsom enquêtes met het CBS
 • eenvoudig digitaal aanleveren van gegevens en mutaties
 • loonkosten per uur (incl. werkgeverslasten)
 • doorvoeren van cao aanpassingen
 • loon- en betaalstaten
 • aanleveren SEPA betaalbestanden

ADDITIONEEL

De salarisservice kan verder worden uitgebreid met een managementinformatiemodule en het automatiseren van de overboeking van salarissen. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor het maken van historische loonstaten, periodieke loonopgaven en automatische aan-/afmelding van een dienstbetrekking.

Alle informatie over onze salarisservice kunt u nog eens rustig teruglezen in onze brochure ‘Salarisservice en –software’.

DOWNLOAD BROCHURE
Vraag offerte aan

All-inclusive

Wij rekenen voor onze dienstverlening een vaste prijs per salarisstrook, ongeacht het aantal cao-wijzigingen, mutaties of variabelen. En met onze overstapservice stapt u probleemloos over.

Hou ook tijd over voor dat wat u het liefste doet, ondernemen. Kies voor onze salarisservice. Voor meer informatie, een demo of tarieven: