Wie zijn we

CBBS ondersteunt bedrijven in alle aspecten van personele dienstverlening. Dat doen we al sinds 1960 en voor meer dan 2500 ondernemers en accountants- en administratiekantoren in Nederland. Klanten kunnen met al hun vragen op het gebied van salarisverwerking en personeelsadministratie bij ons terecht. Zo creëren wij voor onze klanten tijd voor ondernemen.

 

In 2015 heeft CBBS Serviceburo de Vries in Wateringen overgenomen, dat zich sinds de oprichting in 1983 heeft gespecialiseerd in het inrichten en ondersteunen van de Raet salaris- en HRM producten. Per 1 juli 2016 is de naam van Serviceburo de Vries gewijzigd in CBBS HR & Payroll services BV.

 

In de loop van de jaren hebben wij specifieke kennis opgebouwd over zo’n 50 cao’s en branchespecifieke regelingen. Brancheverenigingen zien dat ook en werken graag met ons samen. Daardoor kunnen aangesloten bedrijven profiteren van korting op onze diensten.

Visie

De wereld om ons heen verandert in een rap tempo. Ook de wensen en eisen van onze klanten veranderen. Wij willen hierin voorop blijven lopen en hebben eigen programmeurs in dienst om maatwerk te kunnen leveren. We houden marktbewegingen nauwlettend in de gaten en spelen in op trends. Zo zorgen wij ervoor dat wij bedrijven nu en in de toekomst salaris- en hr-diensten kunnen leveren die hen een stap verder helpen.

U herkent ons aan onze kernwaarden

Flexibel

Wij denken graag met u mee om tot een oplossing te komen die bij u past. Geeft ons uitgebreide standaardpakket niet het antwoord op al uw vragen? Dan zorgen we voor een maatwerkoplossing. Net als onze software ontwikkelen onze programmeurs al het maatwerk zelf.

Persoonlijk

We geloven in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom komen en blijven we graag met u in gesprek. Zo weten we wat u bezighoudt, welke vragen u heeft en waar u tegenaan loopt tijdens het ondernemen. En mocht u tegen problemen aanlopen, dan zorgen onze helpdesk medewerkers voor een snelle en adequate afhandeling van uw vraag.

Gedegen

In alles wat wij doen staat de kwaliteit van onze dienstverlening voorop. We hebben veel (branchespecifieke) kennis in huis en gebruiken deze om ons aanbod steeds te optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat u bij ons nooit teveel betaalt voor een loonstrook.

Van telmachine naar smartphone

CBBS startte in 1960 als onderdeel van een brancheorganisatie voor het schildersbedrijf.  In 1979 werd CBBS geprivatiseerd en sinds 1990 werken we voor het hele mkb als allround administratiekantoor. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een kennisfabriek en kunt u ook bij ons terecht voor al uw vragen op het gebied van hr en personeelsadministratie. Ooit werkten wij nog met doorschrijfsystemen en ouderwetse telmachines. De telmachine is inmiddels vervangen door een smartphone en het doorschrijfsysteem is gedigitaliseerd. Als volwaardig ict-bedrijf zijn we (nog steeds) klaar voor de toekomst.

Management team

Ton van den Berge

Directeur

Anko Vooijs

Accountmanager

Mark van den Berge

Quality Manager

Daniel Sterke

Manager Salarisservice
Wij helpen u graag op weg