Wilt u snel en overzichtelijk een antwoord op de vraag: bereken een salaris voor mij voor een nieuwe werknemer. Dan is CBBS Salarisservice BV uit Den Haag precies degene die u zoekt!

Wij beschikken over een ruime en gedegen kennis op het gebied van salarisadministraties, wat wij al ruim vijfenveertig jaar voor diverse bedrijven verzorgen. Daarnaast zijn wij u graag van dienst voor al uw vragen op het gebied van salarissen, onze passie en specialisme ligt dan ook met name op het gebied van de wat bewerkelijke branches en/ of ingewikkelde CAO´s of bedrijfstakregelingen als de schilders-, bouw-, horeca-, en transportbranche. Voor deze en uiteraard de wat overzichtelijkere branches kunnen wij u snel van dienst zijn voor uw vraag over bereken een salaris voor een specifieke werknemer.

Op onze pagina ‘Diensten´ informeren wij u graag nader over waar wij u nog meer mee van dienst kunnen zijn buiten het bereken van een salaris. Indien u nog vragen heeft of wanneer u door ons het door u gevraagde salaris wilt laten berekenen, staan wij graag voor u klaar via: 070 – 33 53 000 of via info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief