Schilderbedrijven hebben last van de seizoenen, in de zomer meer werk en in de winter wat minder. Dit is lastig als uw schildersbedrijf met vast personeel werkt. CBBS Salarisservice BV uit Den Haag heeft daar wat op bedacht. Het jaarmodel volgens de CAO van schilders.

Dit jaarmodel volgens de CAO van schilders kan diverse vormen aannemen, CBBS informeert, adviseert en ondersteunt u graag over en bij de invoering van dit jaarmodel. Een voorbeeld van de invulling van het jaarmodel volgens de CAO van schilders is dat alle medewerkers op CAO-basis drie loondagen per jaar inleveren en daarbij in de drukke zomermaanden drie kwartier per dag extra werken. Waardoor in de rustigere wintermaanden vijftien extra doorbetaalde vrije dagen ontstaan.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt naar dit jaarmodel volgens de CAO van schilders en wilt u graag weten of het iets voor u is? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan graag klaar voor u met al uw vragen. Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken via: 070 – 33 53 000 of via: info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief