De loonadministratie van een bouwbedrijf zit vaak ingewikkeld in elkaar. Gelukkig kunt u voor hulp terecht bij een bedrijf in Den Haag dat al meer dan 45 jaar actief is op het gebied van Salarisverwerking en Employee Benefits. Dit bedrijf zorgt voor snelle en accurate berekeningen en levert toegankelijke informatie op managementniveau. Inmiddels laten een kleine 2000 bedrijven hun loonadministratie hier verzorgen.

Bij CBBS Salarisservice BV in Den Haag is het motto: “CBBS maakt tijd voor ondernemen”. Onze specialisatie en uitdaging vinden wij in de moeilijke en ingewikkelde CAO´s en/of bedrijfstakregelingen, dan wel de bewerkelijkheid van bepaalde branches, waaronder de Bouwbranche. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor het verzorgen van de loonadministratie van een bouwbedrijf. Maar ook waar de loonadministratie minder ingewikkeld in elkaar zit, zijn wij een uitstekende sparring partner!

Wilt u graag dat CBBS de loonadministratie van uw bouwbedrijf verzorgt, neemt u dan contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 335 30 00 of per fax op het nummer 070 – 324 65 45. Wij zijn ook via e-mail bereikbaar op het adres info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief