De loonberekening kan vrij ingewikkeld zijn in bepaalde branches, zoals de Schilders-, Bouw-, Horeca-, en Transportbranche. Dit kan komen door CAO´s en/of bedrijfstakregelingen. Gelukkig kunt u voor loonadministratie terecht bij een ervaren bedrijf in Den Haag dat al meer dan 45 jaar actief is op het gebied van Salarisverwerking en Emloyee Benefits. Dit bedrijf zorgt voor snelle en accurate berekeningen en levert daarnaast ook toegankelijke informatie op managementniveau.

Bij CBBS Salarisservice BV in Den Haag bent u aan het juiste adres voor loonberekening. Wij richten ons op het midden- en kleinbedrijf. Onze specialisatie en uitdaging vinden wij in de moeilijke en ingewikkelde CAO’s en/of bedrijfstakregelingen, dan wel de bewerkelijkheid van bepaalde branches. Maar ook waar de salarisadministratie minder ingewikkeld in elkaar zit, is CBBS een uitstekende sparring partner. Inmiddels laten een kleine 2000 bedrijven hun salarisadministratie door CBBS verzorgen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag uw loonberekening door CBBS laten verzorgen, neemt u dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 070 – 335 30 00 of per fax op het nummer 070 – 324 65 45. Wij zijn ook via e-mail bereikbaar op het adres info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief