De loonberekeningen in de bouw zijn niet altijd even gemakkelijk vanwege de CAO en de bedrijfstakregelingen. Gelukkig kunt u hiervoor terecht bij een bedrijf in Den Haag dat haar specialisatie en uitdaging vindt in de moeilijke en ingewikkelde CAO´s en/of bedrijfstakregelingen, dan wel de bewerkelijkheid van bepaalde branches. Hierbij moet u denken aan de Schilders-, Transport-, Horeca-, en Bouwbranche.

Bij CBBS Salarisservice BV in Den Haag bent u aan het juiste adres voor snelle en accurate loonberekeningen voor de bouw. Wij kunnen uitstekend omgaan met een ingewikkelde CAO, omdat we al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van Salarisverwerking en Empoyee Benefits. Maar ook waar de loonadministratie minder ingewikkeld in elkaar zit, is CBBS bedrijf een uitstekende sparring partner! Verder richt ons bedrijf zich op het midden- en kleinbedrijf en leveren wij toegankelijke informatie op managementniveau.

Wilt u graag bij CBBS de loonberekeningen voor de bouw laten verzorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een ingewikkelde CAO, neemt u dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 070 – 335 30 00 of per fax op het nummer 070 – 324 65 45. Wij zijn ook via e-mail bereikbaar op het adres info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief