De salarisberekening is doorgaans niet de favoriete bezigheid van ondernemers. Toch is het bijzonder belangrijk dat deze administratie zorgvuldig gedocumenteerd is. Daarbij moet alles netjes conform de in uw sector geldende CAO georganiseerd zijn. Wist u dat het mogelijk is een externe partij dit werk te laten verzorgen? Dankzij een dergelijke expert kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten!

CBBS is een professionele organisatie die een ruime ervaring heeft met salarisberekening. In welke branche u ook werkzaam bent – wij weten exact aan welke eisen uw boekhouding moet voldoen en hoe u het maximale uit uw budget haalt. Daarbij rekenen wij uiterst redelijke tarieven en zorgen wij dat u te allen tijde kunt vertrouwen op onze uitstekende service.

Bel of mail vandaag nog met CBBS en informeer naar de mogelijkheden op het gebied van salarisberekening. Onze contactgegevens vindt u elders op deze website. Leg ons vrijblijvend uw wensen voor en kies voor onze unieke diensten.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief