Wilt u uw salarisadministratie graag uit handen geven of zoekt u een adviseur die u bij kan staan in het afhandelen van uw salarisadministratie? In beide gevallen bent u bij CBBS Salarisservice BV uit Den Haag aan het juiste adres!

Wij zijn perfect in staat u van een gedegen advies te voorzien over uw salarisadministratie. Onze passie en specialisme ligt voor ons als adviseur voor salarisadministratie op het gebied van de wat bewerkelijke branches en/ of ingewikkelde CAO´s of bedrijfstakregelingen. Denkt u hierbij aan de schilders-, bouw-, horeca-, en transportbranche, wat uiteraard niet wegneemt dat ook voor de eenvoudigere salarisadministratie wij voor u een uitstekende adviseur kunnen zijn.

Op onze website informeren wij u graag nader over wat wij voor u kunnen betekenen als adviseur voor uw salarisadministratie. Mochten er bij u nog vragen resteren? Of ziet u in CBBS de ideale partner voor uw salarisadministratie? Dan staan wij graag voor u klaar via: 070 – 33 53 000 of via info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief