Wilt u nader inzicht krijgen in de soms wat ingewikkelde bouw CAO of hebt u specifieke vragen over de bouw CAO? Misschien wilt u uw salarisadministratie laten verzorgen waarbij uw werknemers vallen onder de bouw CAO. In al deze gevallen en voor nog een aantal andere dienstverleningen heeft u uw ideale partner gevonden, namelijk CBBS Salarisservice BV uit Den Haag.

Onze uitdaging voor het verzorgen en adviseren over salarisadministratie ligt namelijk op het gebied van de wat ingewikkeldere branches op het gebied van onder andere CAO´s als bijvoorbeeld de bouw CAO. Door onze kennis en kunde op dit gebied weten wij zeker dat wij u perfect van dienst kunnen zijn!

Bekijkt u op uw gemak eens onze website, hier informeren wij u graag nader over onze dienstverlening. Hebben wij u overtuigd van CBBS als uw ideale partner op het gebied van al uw vragen over en/ of salarisadministratie onder de bouw CAO? Neemt u dan contact met ons op via: 070 – 33 53 000 of via info@cbbs.nl, wij staan graag voor u klaar!

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief