Collectieve verzekeringen kunnen een goede korting voor de verzekeringspremie van uw werknemers betekenen. Indien u op zoek bent naar collectieve verzekeringen voor uw medewerkers bent u bij CBBS Salarisservice BV uit Den Haag aan het juiste adres.

Onder de naam Employee Benefits bieden wij namelijk diverse verzekeringen aan voor uw werknemers, waaronder collectieve verzekeringen. Wij beschikken over een vast aanbod van diverse collectieve verzekeringen van diverse verzekeringsmaatschappijen, maar uiteraard kunnen wij u ook van maatwerk op dit gebied voorzien.

Graag wijzen wij u erop dat wij via Employee Benefits u ook nog kunnen voorzien van andere aantrekkelijke financiële regelingen zoals een pensioenregeling. Op de pagina ‘Employee Benefits´ te bereiken via het gedeelte ‘Diensten´, via de link links in het menu, informeren wij u graag nader over deze financiële mogelijkheden voor uw werknemers.

Indien er bij u na het zien van onze website nog vragen resteren of wanneer u graag gebruik wilt gaan maken van onze diensten voor bijvoorbeeld het regelen van een collectieve verzekering. Staan wij graag voor u klaar via: 070 – 33 53 000 of via: info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief