Voor een collectieve ziektekostenverzekering kan CBBS Salarisservice BV uit Den Haag u uitstekend van dienst zijn! Wij zijn al ruim 45 jaar actief op het gebied van salarisadministratie en Employee Benefits.

Wij bieden namelijk onder de verzamelnaam Employee Benefits een breed scala aan verzekeringen voor werknemers, waaronder de mogelijkheid voor een collectieve ziektekostenverzekering. Wij hebben hierover scherpe afspraken gemaakt met diverse verzekeringsmaatschappijen, maar kunnen u uiteraard ook voorzien van maatwerk voor een colectieve ziektekostenverzekering, zodat deze precies bij de specifieke situatie van uw werknemers past.

Op de pagina ‘Employee Benefits´ te bereiken via het gedeelte ‘Diensten´, via de link links in het menu, informeren wij u graag nader over onze Employee Benefits. Wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening of wanneer u een geheel vrijblijvend gesprek over een collectieve ziektekostenverzekering voor uw werknemers op prijs stelt, staan wij graag voor u klaar via: 070 – 33 53 000 of via: info@cbbs.nl. Wij zijn u graag van dienst!

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief