Goede secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen net de mensen die u nodig heeft over de streep trekken om bij u te komen werken. Een collectieve zorgverzekering is voor veel mensen één van deze aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aangezien het een korting op de premie van de zorgverzekering betekent.

Bent u op zoek naar een goede collectieve zorgverzekering die bij uw werknemers past? Zoekt u dan vooral niet verder! CBBS Salarisservice BV uit Den Haag biedt onder de naam Employee Benefits een aantal aantrekkelijke financiële regelingen die u eenvoudig via ons voor uw werknemers kunt regelen, denkt u hierbij aan pensioenregeling of een collectieve zorgverzekering. Voor de collectieve zorgverzekering hebben wij met een aantal verzekeringsmaatschappijen specifieke afspraken gemaakt, zodat u bij ons precies de collectieve zorgverzekering kunt kiezen die bij uw werknemers past. Uiteraard staan wij ook graag voor u klaar voor maatwerk op het gebied van de financiële regelingen.

Bekijkt u op uw gemak eens onze website, wij informeren u graag over onze dienstverlening. Resteren er bij u nog vragen? Of wilt u graag nader geïnformeerd worden over bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een collectieve zorgverzekering? Dan staan wij graag voor u klaar via: 070 – 33 53 000 of via: info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief