Bent u op zoek naar de goedkoopste ziektekosten verzekering voor uw werknemers? CBBS Salarisservice BV uit Den Haag biedt onder de naam Employee Benefits een aantal aantrekkelijke financiële regelingen voor uw werknemers aan waaronder ziektekosten verzekeringen.

Wij hebben een met een aantal verzekeringen specifieke afspraken gemaakt voor ziektekosten verzekeringen zo kunt u kiezen welke verzekering het beste bij uw werknemers past, uiteraard zijn wij u ook graag van dienst voor maatwerk voor financiële regelingen, zo weten wij zeker dat u bij ons de goedkoopste ziektekosten verzekering kunt vinden!

Maar niet alleen voor de goedkoopste ziektekosten verzekering bent u bij ons aan het juiste adres, wij wijzen u ook graag op onze andere financiële regelingen voor uw medewerkers als bijvoorbeeld een pensioenregeling. Kijkt u eens op de pagina ‘Employee Benefits´, daar informeren wij u graag nader over onze mogelijkheden.

Voor al uw vragen of het maken van een persoonlijke afspraak voor een ziekte kosten verzekering staan wij uiteraard graag voor u klaar, hiervoor kunt u ons bereiken via: 070 – 33 53 000 of via: info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief