Voor diverse goedkope verzekeringen voor uw personeel, voor zowel standaardpakketten als maatwerk op het gebied van diverse financiële regelingen bent u bij CBBS Salarisservice BV uit Den Haag aan het perfecte adres!

Onder de Employee Benefits bieden wij een aantal financiële regelingen aan waaronder goedkope verzekeringen. Door onze afspraken met diverse verzekeringen kunt u een keuze maken uit een ruim aanbod van goedkope verzekeringen die het beste bij uw werknemers past. Wij wijzen u ook graag op de mogelijkheid om diverse andere financiële regelingen, zoals een pensioenregeling, bij ons onder te brengen. Over goedkope verzekeringen, pensioenregelingen en dergelijke informeren wij u graag nader op de pagina ‘Employee Benefits´ te bereiken via het gedeelte ‘Diensten´, via de link links in het menu.

Uiteraard staan wij voor uw vragen of het maken van een persoonlijke afspraak graag voor u klaar, hiervoor kunt u ons bereiken via: 070 – 33 53 000 of via: info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief