Vindt u de loon administratie een omvangrijke en soms wat ingewikkelde klus? CBBS Salarisservice BV uit Den Haag neemt deze zorg graag van u over, zodat u zich weer honderd procent op uw core business kunt richten.

Wij weten zeker dat wij met onze ruim vijfenveertig jaar ervaring en onze kennis en kunde op het gebied van loon administratie, u uitstekend van dienst kunnen zijn. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in de wat meer bewerkelijke branches als de Schilders-, Bouw-, Horeca-, en Transportbranche en de wat moeilijker te doorgronden bedrijfstakregelingen en gecompliceerde CAO´s. Bij ons weet u dan ook zeker, uiteraard ook als uw onderneming opereert in een wat minder bewerkelijker branche, dat uw loon administratie in goede handen is!

Op de pagina ‘Diensten´, weergegeven in het menu, informeren wij u graag wat nader over onze dienstverlening met betrekking tot loon administratie. Uiteraard staan wij voor al uw vragen of het maken van een afspraak graag voor u klaar, hiervoor kunt u ons bereiken via: 070 – 33 53 000 of via: info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief