Voor zowel het direct verzorgen van uw loonadministratie als het indirect verwerken via diverse accountants kan CBBS Salarisservice BV uit Den Haag ook uw accountant of administratiekantoor op een vakkundige wijze van dienst zijn.

Door onze ruim vijfenveertig jaar ervaring op het gebied van loonadministratie kiezen steeds meer accountants en administratiekantoren ervoor om hun – soms complexe – salarisadministraties door CBBS te laten verzorgen. Hierdoor hebben ze meteen ook een goede vraagbaak voor vrijwel alle vragen op dit gebied. Onze uitdaging en passie ligt met name op het gebied van de wat meer bewerkelijke branches als de schilders-, bouw-, horeca-, en transportbranche, de wat moeilijker te doorgronden bedrijfstakregelingen en gecompliceerde CAO´s in diverse branches. Dit sluit uiteraard niet uit dat complete portefeuilles, tot en met de DGA BV´s evengoed ook zeer welkom zijn.

Op dat pagina ‘Diensten´ informeren wij u graag nader over wat wij voor u kunnen beteken op het gebied van loonadministratie en account taken. Wanneer er bij u nog vragen resteren of indien u gebruik wilt gaan maken van onze dienstverlening, dan staan wij graag voor u klaar via: 070 – 33 53 000 of via: info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief