Voor de verzorging van de loonadministratie van schilders kunt u terecht bij een bedrijf in Den Haag dat haar specialisatie en uitdaging vindt in de moeilijke en ingewikkelde CAO´s en/of bedrijfstakregelingen, dan wel de bewerkelijkheid van bepaalde branches. Hierbij kunt u denken aan de Transport-, Horeca-, Bouw-, en Schildersbranche. Maar ook waar de loonadministratie minder ingewikkeld in elkaar zit, is dit bedrijf een uitstekende sparring partner!

Bij CBBS Salarisservice BV in Den Haag bent u aan het juiste adres voor het verzorgen van de loonadministratie voor schilders. Wij zijn we al meer dan 45 jaar actief op het gebied van Salarisverwerking en Emloyee Benefits en richten ons op het midden- en kleinbedrijf. CBBS zorgt voor snelle en accurate berekeningen en levert toegankelijke informatie op managementniveau. Inmiddels laten al bijna 2000 bedrijven hun loonadministratie door ons verzorgen.

Zou u graag de hulp van CBBS willen gebruiken bij het verzorgen van de loonadministratie van schilders, neemt u dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 070 – 335 30 00 of per fax op het nummer 070 – 324 65 45. Wij zijn ook via e-mail bereikbaar op het adres info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief