Voor loonberekeningen voor schilders kunt u terecht bij een bedrijf in Den Haag. Dit bedrijf vindt haar specialisatie en uitdaging in de moeilijke en ingewikkelde CAO´s en/of bedrijfstakregelingen, dan wel de bewerkelijkheid van bepaalde branches. Hierbij kunt u denken aan de Transport-, Horeca-, Bouw-, en Schildersbranche. Maar ook waar de loonberekeningen minder ingewikkeld in elkaar zitten, is dit bedrijf een uitstekende sparring partner!

Bij CBBS Salarisservice BV in Den Haag bent u aan het juiste adres voor snelle en accurate loonberekeningen voor schilders. Ons bedrijf is al meer dan 45 jaar actief op het gebied van Salarisverwerking en Emloyee Benefits. Wij richten ons op het midden- en kleinbedrijf en leveren toegankelijke informatie op managementniveau. Inmiddels laten al bijna 2000 bedrijven hun loonadministratie door ons verzorgen.

Bij een loonadministratie is het van groot belang dat de gegevens accuraat zijn. Daarvoor bent u bij CBBS aan het goede adres. Wilt u graag de loonberekeningen voor schilders door ons laten verzorgen, neemt u dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 070 – 335 30 00 of per fax op het nummer 070 – 324 65 45. Wij zijn ook via e-mail bereikbaar op het adres info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief