Voor loonadministraties in branches met moeilijke en ingewikkelde CAO´s en/of bedrijfstakregelingen, zoals de Schilders-, Bouw-, Horeca-, en Transportbranche, kunt u terecht bij een loonbureau in Den Haag. Dit loonbureau heeft al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van loonadministratie en richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Inmiddels laten een kleine 2000 bedrijven hun loonadministratie hier verzorgen.

CBBS Salarisservice BV in Den Haag is een loonbureau dat al meer dan 45 jaar actief is op het gebied van Salarisverwerking en Emloyee Benefits. Onze specialisatie en uitdaging vinden wij in de moeilijke en ingewikkelde CAO’s en/of bedrijfstakregelingen, dan wel de bewerkelijkheid van bepaalde branches. Ook waar de loonadministratie minder ingewikkeld in elkaar zit, is CBBS een uitstekende sparring partner. Wij zorgen voor snelle en accurate berekening en leveren toegankelijke informatie op managementniveau.
Naast de salarisadministratie, wordt ook advies en ondersteuning geboden op het gebied van Employee Benefits. Hieronder verstaan wij het brede scala aan verzekeringen, pensioenen en andere financiële faciliteiten die het werken in uw organisatie aantrekkelijk maken.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen als loonbureau, neemt u dan contact met ons op! Dit kan telefonisch op het nummer 070 – 335 30 00 of per fax op het nummer 070 – 324 65 45. U kunt ons ook een e-mail sturen op het adres info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief