Wanneer er een nieuwe CAO in de bouw is, moeten de veranderingen worden doorgevoerd in de salarisadministratie. Dit zorgt ervoor dat de salarisadministratie moeilijk en ingewikkeld in elkaar zit. Gelukkig kunt u terecht bij een ervaren bedrijf in Den Haag voor de verzorging van uw salarisadministratie dat al 45 jaar ervaring heeft op dit specifieke terrein.

Bij CBBS Salarisservice BV in Den Haag zijn we al meer dan 45 jaar actief op het gebied van Salarisverwerking en Emloyee Benefits. Wij zorgen voor snelle en accurate berekeningen en leveren toegankelijke informatie op managementniveau. Onze specialisatie en uitdaging vinden wij in de moeilijke en ingewikkelde CAO’s en/of bedrijfstakregelingen, dan wel de bewerkelijkheid van bepaalde branches. U moet denken aan de Schilders-, Bouw-, Horeca-, en Transportbranche. Bij CBBS hebben wij geen problemen met de aanpassingen van de salarisadministratie aan een nieuwe CAO in de bouw. Maar ook waar de salarisadministratie minder ingewikkeld in elkaar zit, is CBBS een uitstekende sparring partner.

Vanwege onze lange ervaring op het gebied van salarisadministratie, kunnen wij ons goed aanpassen aan veranderingen, zoals een nieuwe CAO in de bouw. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact met ons op! Dit kan telefonisch op het nummer 070 – 335 30 00 of per fax op het nummer 070 – 324 65 45. U kunt ons ook een e-mail sturen op het adres info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief