De salarissen van uw werknemers zijn belangrijk voor het voortbestaan van uw bedrijf. Zijn zij immers ontevreden over hun beloning dan leidt dit tot klachten – of zelfs hun vertrek! Daarom kiest u ervoor om hen maximaal te belonen (tegen minimale kosten), en om de salarisadministratie eenvoudig en inzichtelijk te houden. Wist u dat het gebruik van een externe salarisservice u hierbij uitstekend kan helpen?

CBBS is een professionele organisatie die zich richt op het verzorgen van salarisadministratie. Wij kennen uw CAO beter dan wie dan ook en berekenen aan de hand van deze gegevens het salaris vlot en adequaat. Daarbij zorgen wij dat u geen overbodige kosten maakt en dat u het maximale uit uw budget haalt. Dankzij onze salarisservice kunt u zich weer volledig concentreren op uw bedrijfsvoering!

Neem vandaag nog contact op met CBBS en kies voor onze uitmuntende salarisservice. Laat ons het papierwerk verzorgen en geniet van een probleemloze uitbesteding van het meer vervelende administratieve werk.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief