De salarisadministratie is in bepaalde branches moeilijk en ingewikkeld. Gedacht moet worden aan de Schilders-, Bouw-, Horeca-, en Transportbranche. Dit komt door CAO´s en/of bedrijfstakregelingen. Gelukkig kunt u voor uw salarisadministratie terecht bij een accountant van een ervaren bedrijf in Den Haag. Dit bedrijf zorgt voor snelle en accurate berekeningen, levert toegankelijke informatie op managementniveau en richt zich op het midden- en kleinbedrijf.

Bij CBBS Salarisservice BV in Den Haag kunt u terecht voor het verzorgen van uw salarisadministratie door een uitstekende accountant. Wij zijn al meer dan 45 actief is op het gebied van Salarisverwerking en Emloyee Benefits. Onze specialisatie en uitdaging vinden wij in de moeilijke en ingewikkelde CAO’s en/of bedrijfstakregelingen, dan wel de bewerkelijkheid van bepaalde branches. Maar ook waar de salarisadministratie minder ingewikkeld in elkaar zit, is CBBS een uitstekende sparring partner. Inmiddels laten een kleine 2000 bedrijven hun salarisadministratie door CBBS verzorgen.

Wilt u graag de salarisadministratie van uw bedrijf door een accountant van CBBS laten verzorgen, neemt u dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 070 – 335 30 00 of per fax op het nummer 070 – 324 65 45. Wij zijn ook via e-mail bereikbaar op het adres info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief