De salarisadministratie in de Bouwbranche is vanwege de moeilijke en ingewikkelde CAO en/of bedrijfstakregelingen in de bouw niet gemakkelijk. Gelukkig kunt u terecht bij een bedrijf in Den Haag dat al meer dan 45 jaar ervaring heeft op het gebied van salarisadministratie. Dit bedrijf zorgt voor snelle en accurate berekeningen en levert toegankelijke informatie op managementniveau. Inmiddels laten een kleine 2000 bedrijven hun salarisadministratie hier verzorgen.

Bij CBBS Salarisservice BV in Den Haag verzorgen wij de salarisadministratie, zelfs bij een ingewikkelde CAO, voor mensen die in de bouw werkzaam zijn. Al meer dan 45 jaar zijn we actief op het gebied van Salarisverwerking en Emloyee Benefits. Wij richten ons op het midden- en kleinbedrijf en vinden onze specialisatie en uitdaging in de moeilijke en ingewikkelde CAO´s en/of bedrijfstakregelingen, dan wel de bewerkelijkheid van bepaalde branches. Maar ook waar de loonadministratie minder ingewikkeld in elkaar zit, kunt u uitstekend bij CBBS terecht!

Zou u graag onze hulp willen bij de salarisadministratie, in geval van een ingewikkelde CAO, neemt u dan contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst bij het verzorgen van de administratie voor mensen die werkzaam zijn in de bouw. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 070 – 335 30 00 of per fax op het nummer 070 – 324 65 45. Wij zijn ook via e-mail bereikbaar op het adres info@cbbs.nl.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief