Het salaris van uw werknemers moet zorgvuldig bepaald zijn. Daarbij wilt u voor uzelf, en voor controlerende instanties, een goede administratie van de salarissen bijhouden. Wist u dat u bij externe partijen terecht kunt voor een salarispakket? Een vakkundige organisatie die zich specialiseert in het administreren van salarissen kan u uitstekend helpen!

CBBS is een dergelijk dienstverlener. Wij hebben ons toegespitst op de markt voor salarisberekeningen en zijn toonaangevend op dit gebied. Met een salarispakket dat opgesteld is door onze professionele medewerkers kunt u eenvoudig uw werknemers correct belonen en het maximale uit uw budget halen. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bekijk onze diensten op deze website en overtuig uzelf.

Bel of mail direct en vrijblijvend met CBBS. Onze contactgegevens vindt u elders op deze website. Leg ons uw wensen voor en vraag naar onze service op het gebied van salarisberekeningen – laat u informeren over een salarispakket op maat en kies uit de talloze mogelijkheden.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief