De administratie van de salarissen van uw werknemers is belangrijk voor het voortbestaan van uw organisatie. Een foutieve registratie kan immers betekenen dat u hoge kosten over het hoofd ziet en dat u onterecht aanneemt dat u winstgevend bent. Daarbij leidt een onoverzichtelijke administratie tot onnodige hoofdbrekens. Bent u op zoek naar een organisatie die u een eenvoudig en gebruiksvriendelijk salarisprogramma kan bieden? Hier bent u aan het juiste adres.

CBBS is een professionele dienstverlener die zich toegespitst heeft op het doen van salarisadministratie. Wij hebben een ruime ervaring met organisaties uit uiteenlopende sectoren en weten zodoende exact aan welke CAO-voorwaarden u moet voldoen. Een salarisprogramma van CBBS is dan ook altijd accuraat, correct en bijzonder betrouwbaar. Onze veelheid aan tevreden klanten bewijst dat!

Informeer vandaag nog bij CBBS naar een salarisprogramma op maat en kies voor onze uitstekende diensten. Leg ons uw wensen voor en geniet binnenkort van een uitstekende salarisadministratie.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief