De salarisverwerking is vaak een tijdrovende aangelegenheid. Toch dient ook dit werk tot in de puntjes verzorgd te zijn – bijvoorbeeld om problemen met uw bedrijfsvoering, de belastingdienst of uw werknemers te voorkomen. Wist u dat u de salarisverwerking eenvoudig kunt uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf? Een dergelijke organisatie kent uw CAO, weet hoe u het maximale uit uw budget haalt en helpt u bij het foutloos documenteren van de uitgaven.

CBBS is een ervaren organisatie die zich toegespitst heeft op de salarisadministratie van talloze bedrijven. Bij ons bent u aan het juiste adres voor raad en daad. Op basis van onze ervaring kunnen wij u namelijk adviseren als geen ander, en zorgen wij probleemloos dat uw salarisverwerking uitstekend op orde is. Uiteraard vragen wij hiervoor een zeer schappelijk tarief. Zo houdt u tijd over voor meer aangename bezigheden en blijven uw werknemers tevreden.

Kies voor de diensten van CBBS en besteed uw salarisverwerking aan ons uit. Bel of mail ons vandaag nog en leg ons uw wensen voor. Wij gaan graag voor u op zoek naar een passende oplossing.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief