U betaalt uw personeel, de schilders, conform de CAO die in uw sector geldig is. Deze is echter niet altijd even inzichtelijk. Dit leidt tot vervelende hoofdbrekens en geeft u het gevoel dat u niet het maximale uit uw budget haalt. Een salarisspecialist weet raad! Een dergelijk persoon kent de schilders CAO op zijn duimpje en helpt u met het eenvoudig, efficiënt en effectief registreren van uw salariëring.

CBBS is een professioneel bedrijf dat organisaties helpt met het correct verzorgen van de salarisadministratie. Als salarisspecialist zijn wij volledig bekend met de Schilders CAO en weten wij exact hoe u uw personeel met minimale middelen maximaal kunt belonen. Daarbij hanteren wij een zeer scherp tarief en houden wij het niveau van onze service hoog. Niet voor niets mogen wij de salarisadministratie van tal van grote en kleine bedrijven verzorgen.

Informeer vandaag nog bij CBBS naar onze diensten op het gebied van de schilders CAO en overtuig uzelf. Leg ons uw wensen voor en vraag om een vrijblijvende offerte.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief