U bent ondernemer in de bouw. Dit betekent dat u uw personeel moet betalen conform de in de bouw geldende CAO. Deze regelgeving is niet eenvoudig en vereist wat creativiteit. U bent echter liever bezig met het aantrekken van uitdagende projecten en het tot een goed einde brengen van uw lopende opdrachten. Wist u dat een externe specialist eenvoudig uw loonadministratie conform de bouw CAO kan verwerken? Dankzij een dergelijke instelling hoeft u zich geen moment druk te maken over de geldigheid van uw salarisadministratie!

CBBS is een dergelijk en professioneel bedrijf. Wij als specialist loonadministratie conform de bouw CAO verzorgen de administratie van tal van grote en kleine bedrijven in uw sector. Op basis van deze ervaring weten wij exact hoe u het maximale haalt uit minimale middelen en hoe u uw werknemers extra tevreden kunt houden. Ondertussen heeft u geen hoofdbrekens meer om de salarisadministratie en kunt u zich volledig concentreren op de dagelijkse bedrijfsvoering.

Informeer bij CBBS en vraag om een vrijblijvend gesprek met een specialist loonadministratie conform de bouw CAO. Laat hem u volledig voorlichten over de vele mogelijkheden en kies voor de unieke service van CBBS.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief