Het vinden van een voordelige ziektekostenverzekering is niet eenvoudig. U bent immers op zoek naar maatwerk voor uw eigen organisatie. Daar is echter niet eenvoudig een prijs op te plakken. Daarom laten de verschillende aanbieders zich maar moeizaam vergelijken. Wist u dat een financieel specialist u beter kan helpen aan een voordelige ziektekostenverzekering? Een dergelijke organisatie heeft een ruime ervaring met uiteenlopende mogelijkheden en weet beter wat een passende oplossing voor uw bedrijf is.

CBBS heeft een ongekende ervaring met het afsluiten en administreren van ziektekostenverzekeringen. Op basis van deze kennis van de markt kunnen wij eenvoudig bepalen wat de meest voordelige ziektekostenverzekering voor uw personeel zou zijn. Daarbij houden wij rekening met uw unieke wensen en mogelijkheden – opdat u het maximale uit uw budget haalt.

Kies voor CBBS en vraag om een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Laat ons de meest voordelige ziektekostenverzekering voor uw personeel vinden en bespaar ook iedere maand vele euro’s. Bel of mail direct en leg ons uw wensen voor.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief