Arbeidsongeschiktheid is een vervelende kostenpost voor ieder bedrijf. Het leidt tot onderbezetting, het niet kunnen voltooien van projecten én tot extra kosten. Daarbij is het al vervelend genoeg voor uw personeelslid. Toch kunt u de nare gevolgen beperken. Door een WGA verzekering af te sluiten zijn de kosten gedekt en kan uw personeel beter de tijd nemen om beter te worden. Maar wie helpt u aan de juiste verzekering tegen een laag tarief?

Dat is CBBS. Wij zijn een professionele dienstverlener die een ruime ervaring heeft met financiële administratie en verzekeringen. In de afgelopen jaren hebben wij tal van grote en kleine bedrijven al geholpen aan een voordelige WGA verzekering voor het personeel. Tevens kunnen wij de volledige salarisadministratie conform de voor u relevante CAO uitvoeren. Zo kiest u voor de juiste regelingen én houdt u extra tijd en geld over voor het runnen van uw bedrijf.

Bel of mail vandaag nog met CBBS en informeer naar de mogelijkheden. Laat ons uw WGA verzekering verzorgen en geniet van onze uitstekende en unieke service.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief