Een ziektekostenverzekering is belangrijk voor u als werkgever. U wilt immers niet het risico lopen dat u nog vele jaren moet betalen voor ziektekosten van arbeidsongeschikt verklaarde werknemers. Daarom regelt u uw verzekering tot in de puntjes. Schakel daarbij een professioneel en gespecialiseerd bedrijf in. Een dergelijke organisatie weet hoe u eenvoudig het maximale uit uw budget kunt halen.

CBBS staat u bij met raad en daad. Wij zijn een vakkundige dienstverlener op het gebied van salarisadministratie die kan bogen op een ongekende ervaring met regelgevingen en sectoren. Door deze ervaring weten wij exact aan welke voorwaarden u moet voldoen en welke mogelijkheden u heeft. Daarbij nemen wij u eenvoudig het vervelende administratieve werk uit handen en zorgen wij dat uw boekhouding volledig op orde is. Dit voorkomt vele onnodige hoofdbrekens bij het kiezen of verwerken van uw ziektekostenverzekering.

Bel of mail vandaag nog met CBBS en informeer naar onze diensten op het gebied van ziektekostenverzekering. Laat u volledig voorlichten over uw mogelijkheden en kies voor onze uitstekende service.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief