DSC_7568_conv_ErikJansenFotografieNieuwsgierig naar het waarom van de Duitse, Engelse en Poolse vlaggetjes op onze website? Wij helpen organisaties uit die landen en gevestigd in Nederland met hun salarisadministratie.

Bedrijven van buiten onze landsgrenzen stuiten vaak op een oerwoud van wetten en regels voordat de vestiging kan starten. CBBS is in dit gat gesprongen en biedt begeleiding bij het opzetten van de salarisadministratie. In de eigen taal.

Ambities

Voor u onze laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Een mooi moment om onze ambities met u te delen.

We zijn actiever geworden met het delen van nieuws met u, onze klant. We hopen natuurlijk dat u uit deze nieuwsbrieven nuttige informatie haalt. Daarnaast is onze website dit jaar flink onder handen genomen.

Weleens goed naar onze website gekeken? Dan heeft u zich wellicht afgevraagd waarom er bovenin drie vlaggetjes te zien zijn. CBBS is een oer-hollandsch salarisadministratiekantoor. Waarom dan toch vlaggetjes en teksten in het Engels, Duitse en Pools? Heeft CBBS klanten in die landen? Nee, wij voeren geen loonadministraties uit in deze landen.

Welkom in Nederland

Het gaat ons om de omgekeerde variant: het begeleiden van Duitse, Engelse of Poolse bedrijven bij het opzetten van een salarisadministratie voor een vestiging in Nederland.

Wie in ons land een vestiging wil starten, komt in een woud van wetten en regelgeving terecht óók op gebied van loonadministratie. Zo’n organisatie meldt zich in de oriënterende fase met vragen bij een instelling die (in de eigen taal) hulp biedt.

Door onze contacten met diverse instanties, zijn wij in aanraking gekomen met een aantal buitenlandse ondernemingen die zich in Nederland wilden vestigen. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van de salarisadministratie. En dat gaat naar tevredenheid van beide partijen. Sterker nog: het smaakt naar méér! Om die reden zijn wij lid geworden van de Duits Nederlandse Handelskamer.

Naamloos

Deze organisatie heeft vele honderden leden, bestaande uit zowel Duitse bedrijven die zich oriënteren op de Nederlandse markt, als omgekeerd.

CBBS biedt aan deze bedrijven begeleiding voor het opzetten van een loonadministratie in Nederland. Ook Engelse bedrijven en enkele Poolse bedrijven hebben ons op deze manier gevonden.

Om deze bedrijven optimaal te ondersteunen, is een aantal van onze medewerkers op cursus Duits en Engels geweest. Het werk blijft hetzelfde, maar het gaat makkelijker in de eigen taal. Welkom in Nederland!

Heeft u vragen over het verlonen van buitenlandse bedrijven of medewerkers in Nederland? Neemt u dan contact met ons op! We helpen u graag verder.

Een fijne zomer toegewenst!

Ton van den Berge

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief