Zoals u wellicht via de media vernomen heeft, krijgen de meeste werknemers volgend jaar een hoger nettosalaris op hun loonstrook te zien. Wat de meeste mensen niet weten, is dat er in april nieuwe loontabellen komen in verband met een aanpassing in de belastingtabellen. Deze bewerking was nodig om het akkoord medio december 2015 rond te krijgen in de Eerste Kamer. Door deze aanpassingen kan het nettosalaris op de loonstroken vanaf april 2016 veranderen. Het verschil in ingehouden loonbelasting/premie volksverzekeringen uitbetaald over de eerste 3 maanden wordt over de resterende 9 maanden uitgesmeerd en verrekend. In de aangifte inkomstenbelasting wordt alles definitief glad gestreken. Mocht uw werknemer hier vragen over stellen dan bent u alvast op de hoogte.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief