Ter vereenvoudiging van het bijtellingsstelsel heeft de Belastingdienst twee nieuwe bijtellingspercentages geïntroduceerd. Het percentage 15% gaat gelden voor auto’s in de categorie 1 t/m 50 gr/km CO2 uitstoot Het percentage 21% gaat gelden voor auto’s in de categorie 51 t/m 106 gr/km CO2 uitstoot.

Dit betekent dat er vanaf 2016 9 verschillende percentages bijtelling bestaan die elk een specifieke toepassing kennen in verband met overgangsregelingen. Bent u het overzicht kwijt? Wij hebben alles voor u op een rijtje gezet, inclusief de percentages voor komende jaren. Het aantal bijtellingspercentages neemt tenslotte de komende jaren nog even toe.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Nieuwe website CBBS!

Welkom op onze nieuwe website! Zoals u wellicht gezien heeft, is de CBBS website helemaal vernieuwd. Dit betekent voor u ...

Wij staan voor u klaar

Wij ondersteunen u graag bij vragen en nuttige informatie voor het gebruik van onze service.

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief