Ter vereenvoudiging van het bijtellingsstelsel heeft de Belastingdienst twee nieuwe bijtellingspercentages geïntroduceerd. Het percentage 15% gaat gelden voor auto’s in de categorie 1 t/m 50 gr/km CO2 uitstoot Het percentage 21% gaat gelden voor auto’s in de categorie 51 t/m 106 gr/km CO2 uitstoot.

Dit betekent dat er vanaf 2016 9 verschillende percentages bijtelling bestaan die elk een specifieke toepassing kennen in verband met overgangsregelingen. Bent u het overzicht kwijt? Wij hebben alles voor u op een rijtje gezet, inclusief de percentages voor komende jaren. Het aantal bijtellingspercentages neemt tenslotte de komende jaren nog even toe.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief