CBBS HR & Payroll services BV ontvangt 1 juli 2016 het predicaat: ‘Certified Raet Partner’. Eigenaar Ton van den Berge: We zijn de eerste en enige in Nederland en daar zijn we enorm trots op.”

“We hebben een jaar vol uitdagingen achter de rug”, vertelt Van den Berge. Precies een jaar na de overname van Serviceburo de Vries heeft CBBS het predicaat ‘Certified Raet Partner’ van Raet ontvangen. Dat betekende een jaar lang vol gas vooruit en in-company trainingen voor alle medewerkers om iedereen hiervoor op tijd klaar te stomen.

Raet Academy
Raet_certified_partner_logo+border_RGBOm voorop te blijven lopen en onze klanten nu en in de toekomst HR- en salarisdiensten te leveren die hen een stap verder helpen, hebben alle medewerkers in april een in-company training gevolgd van alle Raet producten. In het afgelopen jaar zijn ook nog eens vier nieuwe collega’s gestart, die tegelijk met de anderen op 20 juni j.l. hun online examen bij de Raet Academy hebben gedaan. En de vlag hangt uit, want……..iedereen is geslaagd. Een fantastische prestatie en een beloning voor het werk dat we met elkaar hebben verzet! Reden genoeg om samen het glas te heffen. Op 23 juni 2016 heeft iedereen het persoonlijke en felbegeerde certificaat in ontvangst genomen. Dat was wel een feestje waard.

CBBS HR & Payroll services BV: eerste 'Certified Raet Partner' in Nederland

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief