In de feestmaand december vieren we bij CBBS een extra feestje: we implementeren het 100ste HR Dashboard! Per 1 januari 2017 werkt Kloet Onderhoud met onze online tool voor personeelsadministratie.

Met deze mijlpaal in het vooruitzicht kunnen we maar één conclusie trekken: de toevoeging van HR Dashboard aan onze producten en diensten is een succes geworden. En daar zijn we trots op.

Personeelsadministratie efficiënt en inzichtelijk
HR Dashboard voorziet in de groeiende vraag van ondernemers om ook de personeelsadministratie op één centrale plek inzichtelijk te hebben. Met de online software houdt de gebruiker eenvoudig diverse personeelsgegevens bij. Arbeidscontracten, diploma’s, vakantie- en verlofaanvragen en verzuimadministratie: alles wordt centraal geregistreerd. En het personeel zelf heeft ook toegang tot het eigen personeelsdossier.

HR Dashboard is een extra efficiëntieslag voor ondernemers die gebruik maken van onze salarissoftware of –service. Dat is ook wat Kloet Onderhoud ervan verwacht: ‘HR Dashboard gaat ons gegarandeerd tijd besparen. Daarnaast is het pakket bijzonder gebruiksvriendelijk: met slechts één klik ben je op de plek waar je wilt zijn voor de informatie die je nodig hebt,’ stelt Hans Valkenburg, hoofd Financiële Administratie bij Kloet Onderhoud.

Volop in beweging
Kloet Onderhoud – een familiebedrijf opgericht in 1919 – is volop in beweging. Ontstaan vanuit een schildersbedrijf heeft de organisatie zich meer en meer ontwikkeld tot een fullservice onderhoudsbedrijf voor vastgoed. ‘Dat gaat van woningbouwcorporaties en VVE’s tot zakelijk vastgoed. Onze diensten gaan steeds verder. Zo bieden we bijvoorbeeld een totaalpakket om aan de eisen van duurzaam wonen te kunnen bijdragen. Bijvoorbeeld door het verhogen van een energielabel. Dat doen we met meerdere bedrijven samen.’

Voor al dit werk heeft Kloet zo’n 75 man personeel in vaste dienst. Voor de salarisadministratie vertrouwt Kloet al 40 jaar op de diensten en expertise van CBBS. ‘CBBS maakt een studie van hun werk. We kunnen vertrouwen op een vlekkeloze verloning van ons personeel en weten daarnaast dat CBBS wijzigingen in cao’s zoveel mogelijk voorblijft en hun software erop aan past. Dat is prettig werken.’

Gebruiksgemak
Onder andere door wijzigingen in de schilders-cao heeft Kloet ervoor gekozen om nu ook de personeelsadministratie efficiënter te maken. ‘Met het oog op veranderingen in wet- en regelgeving per januari 2017 willen we nu in één keer het HR Dashboard goed inrichten. Dan staan we straks niet voor onverwachte zaken,’ zegt Valkenburg.

‘Momenteel is CBBS bezig met de implementatie en ik kijk mee. Wat me opvalt is het grote gebruiksgemak van het systeem. Je voert in en het dashboard is direct bijgewerkt. Alle relevante gegevens in één oogopslag: dat gebruiksgemak was één van de redenen om voor HR Dashboard te kiezen.’

Een ander groot voordeel wat Valkenburg ziet, is dat het personeel toegang heeft tot HR Dashboard. ‘Straks kan iedereen bij z’n eigen personeelsdossier. Zelf verlofaanvragen indienen en je loonstrook downloaden vanuit het systeem. Dat is niet alleen heel handig voor hen: het scheelt ons veel tijd en dus ook kosten. De implementatiefase en het eigen maken van het pakket kost tijd. Maar ik noem het liever een investering. Eén van het soort dat we spoedig terugverdienen,’ besluit Valkenburg.

HR Dashboard ook voor uw organisatie?
Bent u ook op zoek naar een efficiënte tool voor uw personeelsadministratie? Dan kan HR Dashboard het antwoord zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze online tool.

[button size=”medium” target=”_blank” text=”Contact” link=”http://www.cbbs.nl//contact” color=”#f47f24″ hover_color=”#ffffff” background_color=”#ffffff” hover_background_color=”#f47f24″ border_color=”#f47f24″ hover_border_color=”#ffffff” text_align=”center”]

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief