CBBS bestaat al 57 jaar.  Vrijwel niemand van u heeft de oprichting in 1960 zelf meegemaakt. Misschien is er onder de lezers van deze nieuwsbrief nog iemand waarvan de vader of moeder zich ooit als klant bij ons heeft aangemeld, maar de kans is groter dat het de opa of oma is geweest.

Trouwe klanten

Trouwe klanten zijn dus belangrijk. Bij een controle in ons systeem ontdekten we dat de startdatum van een aantal bedrijven gelijk was. Echter, we weten dat deze bedrijven voor deze startdatum (circa 45 jaar geleden) ook al klant waren. We vermoeden dat de oorzaak van die latere datum voortkomt uit het feit dat wij 45 jaar geleden nog niet beschikten over computers. Niemand beschikte daar over trouwens. Intussen ontvangt u al weer jaren een digitale nieuwsbrief en met deze quote wil ik nog eens onze dank onderstrepen voor de vele trouwe klanten die we bedienen!

Trouw personeel

Zo’n 2,5 jaar geleden namen we afscheid van een van onze medewerkers die met pensioen ging. De heer Cabral had toen 44 dienstjaren! Een unieke situatie. Zeker! Toch is een trouwe vaste groep personeelsleden voor ons bedrijf van levensbelang. Toen ik 27 jaar geleden bij CBBS in dienst trad, was ik medewerker nummer 11. Op maandag 3 april mochten we de nieuwe medewerkers Yannick en Rick, ofwel nummer 33 en 34 begroeten. Terugkijkend op de groep medewerkers die nu bij ons werkt, (vanaf mijn start in 1990) zie ik wel een mooi patroon. Van de 10 medewerkers die ik in 1990 leerde kennen werken er nu bij ons nog 3. Er zijn er intussen 2 vertrokken en 5 met pensioen gegaan op 65 jarige leeftijd.

Van de groep ‘nieuwe’ medewerkers die ik zelf mocht aannemen heeft vorig jaar de eerste medewerker haar 25 jarig jubileum gevierd. Bijna elk jaar is er wel een 12,5 jarig jubileum te vieren. Net als bij u als klant wil ik hierbij ook onze dank onderstrepen aan deze prachtige groep trouwe en loyale medewerkers!

Leveranciers trouwcbbs

Nu hoor ik u denken: ‘trouwe en loyale werknemers, waar vind ik die?’ Welnu, dat mag u best weten. Sinds 25 jaar laten wij de werving en selectie van personeel over aan een wervi
ngsbureau in Den Haag. ( www.intermedbv.nl ) Het bedrijf wordt gerund door Marjolijn de Baat, die inmiddels al 25 jaar voor ons bedrijf zoekt naar passende kandidaten. Voornamelijk loonadministrateurs. Hoe kan het ook anders. Toch is het vinden van deze trouwe en loyale medewerkers voor ons minstens zo belangrijk als het in dienst houden ervan. Immers, dat is toch vaak de sleutel van het succes?

Tot slot onderstreep ik hierbij dus ook mijn dank aan Marjolijn de Baat van Intermed voor haar succesvolle inspanningen bij de werving en selectie van ons personeel!

 

 

 

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief