CBBS heeft circa 5 jaar geleden het HR Dashboard gelanceerd als toevoeging op de salaris dienstverlening. Dit dashboard communiceert naadloos met de salarisverwerking van CBBS en projectsoftware van diverse externe aanbieders. 

In het HR Dashboard kunnen naast eigen werknemers bijvoorbeeld ook uitzendkrachten, ZZP-ers en leerlingen worden vastgelegd. Voor al deze interne en externe werknemers kunnen de documenten uit het personeelsdossier worden vastgelegd zoals diploma’s, certificaten, ID bewijzen en contracten.

Uitbreiding met controle op diploma’s, rijbewijs, VCA, BIG registratie

Naast het gemakkelijk bewaken van de einddata van deze zaken komt er steeds meer vraag naar controle op echtheid van deze papieren. Wij hebben vorig jaar kennisgemaakt met het bedrijf CV Monitor, zij zijn gespecialiseerd in de controle van CV’s van sollicitanten en werknemers.

Over CVmonitor

CVmonitor biedt een toonaangevende digitale procesorganisatie om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt op een veilige, snelle en slimme manier op elkaar aan te laten sluiten. Sollicitanten kunnen hun betrouwbaarheid bewijzen door hun cv bij CVmonitor te laten checken en zo zijn werkgevers zeker van gekwalificeerde medewerkers. Strategische overheidspartners hierbij zijn onder andere DUO (onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap), het RDW, de dienst Justis en het Nuffic. Zie ook de site: www.cvmonitor.nl

Samenwerking met CVmonitor

Na een aantal gesprekken en een pilot is hebben wij besloten om het controle proces van CVmonitor compleet in te bouwen in het HR Dashboard. Dit betekent, dat bedrijven die gebruik maken van het HR Dashboard toegang kunnen krijgen tot de diplomaregisters die door CVmonitor worden ondersteund. De ‘motor’ achter CVmonitor en CEO is oud-politica Rita Verdonk. Deze samenwerking is op 24 maart bezegeld met een handtekening.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via info@cbbs.nl of 070-3353000, afdeling verkoop.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief